Print this page
Sunday, 10 April 2016 22:19

Svečano otvoren ''Zaba Cup 2016.'' međunarodni teniski turnir

Written by 
Rate this item
(0 votes)
VINKOVCI-U nedjelju, 10. travnja, na terenima Teniskog kluba ''Vinkovci'' svečano je otvoren međunarodni teniski turnir za dječake i djevojčice do 14 godina ''ZABA CUP 2016. '', koji se igra pod pokroviteljstvom Zagrebačke banke.
 
-Drago mi je da se cijela ekipa na čelu s predsjednikom kluba Petrom Šimićem odlučila za organizaciju turnira, da ga podržava i zapravo doprinosi popularizaciji sporta i prenošenje na mlade.Želio bih zahvaliti svim članovima kluba na dobroj organizaciji, entuzijazmu i ljubavi kojeg imaju prema ovom klubu.Posebno zahvaljujem vodstvu Zagrebačke banke koja je i ove godine odlučila pomoći ovaj teniski turnir da i dalje bude na međunarodnoj karti teniskih turnira i tako doprinese razvoju sporta i tenisa u Vinkovcima.Želim puno uspjeha svim sudionicima turnira i da ponesu iz Vinkovaca puno lijepih uspomena, istaknuo je dr.Mladen Karlić, vinkovački gradonačelnik u prigodi otvarana turnira.
 
Svečanost otvorenja uveličali su: Vlado Vergaš (direktor turnira), Anto Kurtušić (direktor poslovnice  Vinkovci  i predsjednik Organizacijskog odbora turnira),  Ivan Bosančić (dogradonačelnik i član Uprave Teniskog kluba ''Vinkovci), Petar Šimić (predsjednik Teniskog kluba Vinkovci), Izabela Čalić (prevoditeljica) i gradonačelnik dr.Mladen Karlić, Ivan Gale, pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Vinkovaca.
 
 
Prema riječima predsjednika Teniskog kluba ''Vinkovci'' Petra Šimića i ove godine ima jako puno kvalitetnih igračica i igrača što je najbolja pozivnica da dolazak na terene Teniskog kluba ''Vinkovci'' do 17.travnja kad će biti održana završnica turnira, a ujedno se zahvalio Zagrebačkoj banci koja je prepoznala ovaj turnir, te tako svih devet godina je uz ovaj turnir.
 
Read 1276 times Last modified on Sunday, 12 March 2017 09:00
Super User

Donec justo metus, congue a dignissim ut, faucibus in lorem. Ut sollicitudin felis quis erat sodales tempor. Vivamus mauris lorem, condimentum a cursus nec, pretium non mi. Vestibulum ullamcorper lacus id tellus.

Website: www.zootemplate.com

Latest from Super User