Print this page
Thursday, 13 April 2017 07:57

Svečano otvoren međunarodni teniski turnir ''Zaba Cup 2017.''

Written by 
Rate this item
(0 votes)
VINKOVCI- U dvorani Teniskog kluba "Vinkovci" održana je svečanost otvorenja "Zaba Cupa 2017." kojoj su nazočili predstavnici glavnog sponzora Zagrebačke banke i organizatora Teniskog kluba "Vinkovci", gradonačelnik Vinkovaca dr. Mladen Karlić, zamjenik gradonačelnika Ivan Bosančić, te brojni natjecatelji, treneri, roditelji i gosti. 
 
Nazočne je na svečanosti otvorenja pozdravio Petar Šimić, predsjednik Teniskog kluba "Vinkovci" koji je natjecateljima zaželio ugodan boravak u našem gradu, dobre igre i rezultate.
 "Stvarno moramo biti sretni i ponosni da Vinkovci imaju svoje mjesto na teniskoj karti Europe po desetom, jubilarnom turniru "Zaba Cupu" koji je okupio tako veliki broj djece i njihovih pratitelja i što je naš turnir među prvima u kalendaru Europske teniske asocijacije za djecu do 14 godina. Nešto se lijepo događa u našem gradu, osjeti se živost, jer su nam hoteli i restorani puni gostiju. Pozivam naše građane, djecu, mladež da dođu ovdje i da zajedno s nama uživaju u lijepim teniskim mečevima", dodao je Petar Šimić. 
 
Turnir "Zaba Cup 2017." otvorio je vinkovački gradonačelnik dr. Mladen Karlić koji je, među ostalim, rekao: "Drago nam je da smo kao Grad mogli pomoći u organizaciji ovoga velikog sportskog događaja za djecu. To još jednom govori kako je ovo izuzetno organiziran i ozbiljan klub koji može prihvatiti tako veliki broj mladih natjecatelja. U Teniskom klubu "Vinkovci" postoji zajedništvo, gdje svatko daje svoj puni doprinos u kvalitetnoj organizaciji turnira, čime je pokazao svim koliko je tenis ovdje na stoku Hrvatske razvijen i kako se može ravnopravno nositi s velikim teniskim klubovima. Ovo je i promocija Vinkovaca kao grada sporta, tradicije duge više od stotinu godina."
 
Read 1910 times
Super User

Donec justo metus, congue a dignissim ut, faucibus in lorem. Ut sollicitudin felis quis erat sodales tempor. Vivamus mauris lorem, condimentum a cursus nec, pretium non mi. Vestibulum ullamcorper lacus id tellus.

Website: www.zootemplate.com

Latest from Super User