Print this page
Sunday, 23 April 2017 22:59

Milan Miljković i Ozren Koščić pobjednici turnira parova u znak sjećanja na preminulog člana Josipa Maršića

Written by 
Rate this item
(0 votes)

VINKOVCI-U dvorani Teniskog kluba ''Vinkovci'' održan je drugi turnir parova u znak sjećanja na preminulog člana Josipa Maršića koji je dao veliki doprinos Teniskom klubu ''Vinkovci''.

Na turniru se okupilo oko 40-tak igrača koji su igrali u njegovoj ligi parova ''Privlačica'', te prijatelji koji nisu bili izravno uključenu ligu parova. Turnir je bio u znak sjećanja na Josipa koji je svojim osmijehom uvijek dizao sve članove kluba poslije poraza.

Kao bi se još jednom odala počast Josipu Maršiću odigran je teniski turnir parova na kojem je par Milan  Miljković / Ozren Koščić pobijedio par Rajko Delaš /Vlado Vergaš sa 9:6 i osvojili drugi turnir u znak sjećanja na Josipa Maršića.

 Nikola Mihaljević-Nikica održao je dirljiv govor na kraju i posvetio je jednu pjesmu koja je samo potvrdila sve teze da je Josip Maršić ostavio neizbrisiv trag u svom Teniskom klubu ''Vinkovci''. 

Sin preminulog Josipa Maršića, Antonio zahvalio se je svima koji su došli na ovaj turnir koji je bio sve samo ne turnir, jedno druženje, na kojem su evocirane uspomene na lik i djelo Josipa Maršića.

Read 2336 times
Super User

Donec justo metus, congue a dignissim ut, faucibus in lorem. Ut sollicitudin felis quis erat sodales tempor. Vivamus mauris lorem, condimentum a cursus nec, pretium non mi. Vestibulum ullamcorper lacus id tellus.

Website: www.zootemplate.com

Latest from Super User