Print this page
Saturday, 13 May 2017 13:02

Vinkovčani pobjedom protiv ekipe TK ''Ponikve 2'' upisali tri boda na startu prvenstva

Written by 
Rate this item
(0 votes)
VINKOVCI-Na terenima Teniskog kluba ''Vinkovci'' odigran je susret 1.kola 2.Hrvatske teniske lige između TK ''Vinkovci '' i TK ''Ponikve 2''.
 Prvo su odigrani pojedinačni susreti gdje je ekipa TK ''Vinkovci'' povela sa 4:1, da bi kroz igru parova samo povećala konačni rezultat na 6:1.
 
Željko Ivić iz Teniskog kluba ''Vinkovci'' pobijedio je Luku Zubčića iz Teniskog kluba ''Ponikve 2'' sa 6:4, 6:4, Robert Marić iz Teniskog kluba ''Vinkovci'' pobijedio je Đani Ivčića iz TK ''Ponikve 2'' sa 6:2, 6:1 u jednom susretu  gdje je još jednom Marić pokazao svu svoju kvalitetu. Neizvjestan susret gledali smo između Kristijana Ikića iz Teniskog kluba ''Vinkovci'' i Ivana Levara, gdje je o pobjedniku susreta odlučivao treći set.Na kraju je bilo 6:4, 2:6, 6:3.Susret između Zorana Horvata iz Teniskog kluba ''Vinkovci'' i Andrije Lesnike otišao je na stranu Horvata sa 6:2, 6:1, dok je jedini poraz u pojedinačnim susretima ubilježio Antun Rečić iz Teniskog kluba ''Vinkovci'' protiv Valentina Novaka iz TK ''Ponikve 2'' sa 6:1, 3:6, 1:6.
 
U susretima parova oba para iz Teniskog kluba ''Vinkovci'' ostvarila su pobjede.Prvo je par Antun Rečić /Zoran Horvat pobijedio par Andrija Lesnika /Valentino Novak sa 6:3, 6:2, a potom je par Robert Marić /Ivan Ergotić pobijedio par Luka Zubčić /Ivan Levar sa 6:2, 6:0.
 
Read 1964 times
Super User

Donec justo metus, congue a dignissim ut, faucibus in lorem. Ut sollicitudin felis quis erat sodales tempor. Vivamus mauris lorem, condimentum a cursus nec, pretium non mi. Vestibulum ullamcorper lacus id tellus.

Website: www.zootemplate.com

Latest from Super User