Print this page

Memorijalni teniski turnir u spomen na Vladu Vrdoljaka održan u Lajkovcu

Sep 25 Read 376 times
Rate this item
(0 votes)
VINKOVCI-Prijatelji iz Teniskog kluba „Lajkovac“ koji ove godine obilježava 20. godina sportskog rada nastavili su tradiciju organiziranja VIII Memorijalnog turnira Vlado Vrdoljak. 
 
Na taj način organizirajući sportsko druženje čuvaju uspomenu na nesretno preminulog prijatelja iz Vinkovaca, koji je kako je poznato od infarkta umro na teniskom terenu u igri 19. rujna 2009.
 
Teniski susret prvi puta organiziran je na novo uređenim teniskim terenima u okviru sportskog centra i predstavlja veliki uspjeh tenisača malog mjesta Lajkovca u Srbiji da se tenis igra na terenima koji zaslužuju svaku pohvalu.
 
U delegaciji tenisača željezničara i prijatelja iz Hrvatske bili su Emir Bukić iz Zagreba, članovi Teniskog kluba „Stari Mikanovci“ Ante Brletić, Branko Šarić i Zoran Škarica, te članovi Teniskog kluba „Vinkovci“ Vlado Hodak, Đuro Turkalj, Josip Babić, Ozren Koščić, Branko Matijević, Vlado Vergaš, Alen Dujmić i Nikola Mihaljević Nikica.
 
Biranim riječima Nikica se zahvalio svim članovima kluba i dr. Draganu Milovanoviću, domaćinu i organizatoru svih druženja u Lajkovcu.
 
Rezultat nije bio u prvom planu, ali prijem koji su pripremili domaćini zaslužuje posebnu zahvalnost.