Print this page

Veliki uspjeh tenisača TK ''Vinkovci'' na prvenstvu veterana Slavonije i Baranje

Oct 16 Read 464 times
Rate this item
(0 votes)
VINKOVCI-Na terenima Teniskog kluba ''Vinkovci'', a u organizaciji Zajednice teniskih udruga Slavonije i Baranje Sekcije veterana i Teniskoga kluba Vinkovci održano je prvo pojedinačno prvenstvo veterana Slavonije i Baranje.
 
U kategoriji 30+ prvo mjesto osvojio je Robert Marić iz Teniskog kluba ''Vinkovci'' koji je sa 6/0 6/1 pobijedio Željka Mihovilića iz Teniskog kluba ''Županja''.
 
U kategoriji 40+ u finalu su igrali dvojica tenisača iz Teniskog kluba ''Vinkovci'' Damir Šesto i Dinko Bosančić, a bolji je bio Damir Šesto i  osvojio turnir 6/1 6/1.
 
U kategoriji 50+ u finalu su igrali Marinko Ljoljo i Ivan Iličić iz Teniskog kluba ''Vinkovci''a bolji je bio Marinko Ljoljo sa 6/1, 1/0 predaja.
 
U kategoriji +60 prvo mjesto osvojio je Nikola Mihaljević iz Teniskog kluba ''Vinkovci'', dok je drugo mjesto osvojio Milan Bardić iz Teniskog kluba ''Vukovar''. 
 
Izvan kategorije veterana održan je turnir igrača do 30 godina. Ovaj turnir u kategoriji do 30 godina osvojio je Ivan Čalić iz Teniskog kluba ''Vinkovci“, a pehar za drugo mjesto Ante Vuković iz Teniskog kluba "Vinkovci".
 
Turnir su uspješno vodili Vlado Vergaš i Goran Puškarić