Print this page

Nostalgija

Apr 30 Read 869 times
Rate this item
(0 votes)

Nostalgija CAFFE BAR

Caffe bar Nostalgija je otvorena 1985. godine a, od 1996. godine je u vlasništvu gospodina Velimira Marojevića. Sam objekt veličine je 150 m2 a sastoji se od zimske i ljetne terase.

U lokalu je dozvoljeno pušenje jer je lokal dobio rješenje za odvojeni pušački prostor. Nostalgija se u zadnjih par godina gotovo u cjelosti renovirala i prilagodila se potrebama svojih stalnih gostiju da se ugodno osjećaju u lokalu.

Lokal ima u ponudi oko 30 vrsta piva, nekoliko vrsta crnog i bijelog vina uz bogatu ponudu toplih napitaka. Svakoga dana u ponudi imamo veliku broj dnevnog i tjednog tiska. Svaki gost u lokalu ima pravo na besplatan pristup internetu.

"Budite i vi jedan od mnogobrojnih i stalnih gostiju caffe bara Nostalgija i uvjerite se u našu ponudu i kvalitetu koja vas čeka kod nas."

Posjetite nas i na još jednoj lokaciji u sklopu Športsko rekreacijskog centra "Lenije". Pravo mjesto za opuštanje vas i vaše djece uz teniske terene i dječje igralište. Uz bogat izbor pića još vam možemo ponuditi sendviće i sladoled.