Print this page

Davor Pajvančić i Željko Matijašević pobjednici ''Zimske piramide 2017.''

Apr 05 Read 3870 times
Rate this item
(0 votes)

VINKOVCI-U dvorani Teniskog kluba ''Vinkovci'' završena je ovogodišnja Zimska piramida u kojoj se igralo 13 kola u kojem je niži red izazivao red iznad sebe.

Ove godine imali smo 46 sudionika, a odigrano je ukupno 284 susreta, ono što posebno treba istaknuti je da su igrači bili iz cijele Vukovarsko-srijemske županije i drugi način bodovanja.

Kad je završena Piramida po redovima, odigran je Masters kako bi se dobio konačni pobjednik Zimske piramide, te utješni turnir.

U prvom polufinalu glavnog turnira Davor Pajvančić pobijedio je Igora Đakovića sa 6:4, 6:2, dok je u drugom polufinalu Velimir Marojević pobijedio je Marinka Ljolju sa 7:5, 6:2.Nakon polufinala sve je bilo spremno za veliko finale u kojem su se sastali Davor Pajvančić i Velimir Marojević. Marojević je dobio prvi set sa 7:6, no drugi set je Marojević bio primoran predati zbog ozljede, te je na kraju Davor Pajvančić osvojio ovogodišnju Zimsku piramidu.

U utješnom dijelu turnira u prvom polufinalu Vedran Bikić je u neizvjesnom susretu sa 1:6, 7:5, 10:8 pobijedio Ivana Miličevića, dok je također u neizvjesnom drugom polufinalu Željko Matijašević pobijedio Petra Šimića sa 3:6, 7:6, 11:9.U finalu turnira Željko Matijašević je sa 6:4, 6.4 pobijedio Vedrana Bikića i osvojio utješni turnir.

Nagrade najuspješnijima pehar i sportske torbe uručio je Marinko Ljoljo, voditelj lige koji se uime Teniskog kluba Vinkovci zahvalio sudionicima Zimske piramide, a u pripremi je Ljetna piramida pojedinačno i parovi.