Print this page
Tuesday, 30 September 2014 16:04

Sonja Škarica iz Zadra i Nikola Mihaljević iz Nuštra pobjednici turnira mješovitih parova u Hercegovini

VINKOVCI-Desetu godinu za redom Teniski klub ''Grude'' iz Gruda u BiH-a organizator je sada već jubilarnog desetog teniskog druženja koji je prerastao u teniske susrete prijatelja koji nadilaze Hercegovački kraj.
 
Turnir koji u slobodnom žargonu tenisači zovu ''Rafin cup'', ugostio je tenisače iz: Slavonskog Broda, Zagreba, Raba, Dubrovnika, Imotskog, Požege, Zadra, Daruvara, Koprivnice, Sinja, Orebića, Banja luke, Bileće, Sombora i Vinkovaca.
 
U velikoj delegaciji tenisača iz Teniskog kluba ''Vinkovci'' koje je predvodio predsjednik kluba Petar Šimić, bili su Krunoslav Taner, Željko Grgić, Goran Ljaljić, Stjepan Buconić, Ivica Beljo, Velimir Marojević, Josip Papac, Tomislav Rupčić, Ivan Iličić, Darko Matak, Nikola Mihaljević Nikica i gost naše delegacije iz Sombora Dragan Pjevač.
 
Veliki trud domaćina Rafaela Mikulića Rafe uz prekrasno vrijeme pružio je nezaboravne trenutke. Sve goste i prijatelje iz Hercegovine pozdravio je i pohvalio biranim riječima dobrodošlice načelnik općine Ljubo Grizelj i predsjednik općinskog vijeća Draženko Vranješ.
 
Turnir parova igrao se u dvije kategorije, muški parovi i mix) po slobodnom izboru.U prvoj kategoriji pobjednici su bili Damil Tomas iz Gruda i Ivan Domazet – Šico iz Splita,
a zapažen uspjeh ostvario je Petar Šimić iz Vinkovaca koji je sa  Ilijom Kovačevićem iz Splita osvojio drugo mjesto.  
 
U mješovitim parovima  pobjednici su bili Sonja Škarica iz Zadra i Nikola Mihaljević Nikica iz Nuštra, koji su u finalu pobijedili bračni  par iz Sl. Broda Mariju i Brunu Majić.
 
Zanimljivost je da su par Sonja i Nikica bili par sa najvećim zbrojem godina, ali to nije bilo prepreka da ostvare ovako lijep uspjeh.Svi sudionici su obećali domaćinu nastavak druženja i slijedeće godine.
 
Read 1732 times