Print this page
Tuesday, 07 October 2014 15:43

Nikola Mihaljević pobjednik turnira u Osijeku

VINKOVCI-Službeno obilježavanje Dana željezničara Hrvatske 05. listopada 2014. održano je u Zagrebu sa nekoliko kulturnih manifestacija, ali u Osijeku na terenima Teniskog klub „Olimpija“ koji nema prugu niti željezničara na međunarodnom teniskom turniru pod nazivom ITF Olimpija cup pobjednik u skupini 65+ je umirovljeni željezničar Nikola Mihaljević Nikica iz Vinkovaca.
 
Međunarodni turnir koji se po pravilu igra u skupinama na kojem su sudjelovali tenisači iz Mađarske, Austrije, Srbije i Hrvatske završen je vrlo uspješno za Nikolu Mihaljevića Nikicu iz Teniskog kluba „Vinkovci“ koji je bez izgubljenog seta pobijedio  i tako za Dan željezničara Hrvatske pridodao nizu pehara i ovaj vrlo vrijedan. 
 
Godina za pamćenje, kako se to kaže počela je veljači na Dvoranskom turnirom Uralan cup Vinkovci na kojem Nikica pobjeđuje u parovima sa partnerom Krunoslavom Taner Vinkovci.ITF INDORS Vinkovci prvi je međunarodni turnir na kojem igra i pobjeđuje u kategoriji 65+,  nastavlja niz pobjeda na HTSV OP „Brod“ u Slavonskom brodu,  Memorijal Dragutina Škuljevića u Osijeku, OP Vinkovci, 10. teniski GRUDE fest u Grudama (BiH-a) prvo mjesto u MIX-u partnerica Sonja Škarica iz Zadra i na koncu za Dan željezničara na ITF Olimpija cup u Osijeku.
 
Sedam osvojenih turnira u nizu i promocija njegove knjige  „Vinkovački željezničari u tenisu“ 11. listopada 2014. zaključuju vrlo bogatu amatersku tenisku godinu.
U šali Nikica poslije svakog osvojenog turnira kaže: „Željezničari… ipak voze dalje“.
 
 
 
 
Read 1168 times