Print this page
Tuesday, 21 October 2014 12:08

Laura Mašić i Luka Rodić pobjednici dvoranskog Otvorenog prvenstva Vinkovaca

VINKOVCI-U dvorani Teniskog kluba ''Vinkovci'' odigrano je dvoransko Otvoreno prvenstvo Vinkovaca, posljednji ovogodišnji turnir iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza za dječake i djevojčice do 14 godina.
 
U kategoriji dječaka u prvom polufinalu Luka Rodić (TK Kvarner ) je prepustio samo jedan gem za ukupnih 6:0, 6:1 protiv Ivana Brajka (TK Đakovo).U drugom polufinalu bilo je puno neizvjesnije nego u prvom polufinalu gdje su snage  odmjerili Marko Ehman (TK Đakovo) i Davor Gadžić (TK Osijek).Ehman je kroz tri seta sa 6:3, 2:6, 6:4 pobijedio  Gadžića i plasirao se u finale turnira.
 
Finale u kojem su se sastali Luka Rodić i Marko Ehman ponudilo je lijep tenis, a pobjedu je odnio Luka Rodić (TK Kvarner) sa 6:2, 6:1, te tako osvojio turnir dječaka do 14 godina.
 
U prvom polufinalu kod djevojčica Laura Mašić (TK Đakovo) je sa 6:0, 6:1 nadigrala Saru Boderištanac (TK Brod) i plasirala se u finale turnira.U drugom polufinalu Lucija Faj (TK Olimpija) je sa 6:1 6:4 nadigrala Nicole Corinnu Radojčić (TK Olimpija).U finalnom susretu djevojčica sastali su se Laura Mašić i Lucija Faj, a odličnom igrom Laura je pobijedila sa 6:1, 6:1, te tako postala pobjednica turnira djevojčica do 14 godina.
 
Vrhovni sudac turnira je bio Vlado Vergaš, dok je turnir uspješno vodio i nagrade najboljima podijelio Goran Puškarić.
 
Read 2108 times