Print this page
Sunday, 22 February 2015 13:03

Veliki broj sudionika na turnira parova Uralan Cup 2015.

30 parova na turniru u Vinkovcima

VINKOVCI-U dvorani Teniskog kluba ''Vinkovci'' održan je veteranski turnir parova Uralan Cup 2015. koji je okupio 30 parova iz cijele Slavonije i Baranje u više kategorija.

Turnir se igrao po kup sistemu na ispadanje,  dok je najstarija grupa igrala švicarski sistem ''svatko sa svatkim'' uz dva utješna turnira.Na ovom turniru smo imali četiri kategorije, a zbroj godina činio je par za određenu kategoriju.Tako smo imali kategorije  80-99 godina, +100, do 80 godina, +120 godina, te dva utješna + 100 i do 100 godina.

U kategoriji do 80 godina u finalu turnira vidjeli smo odličan tenis koji je privukao veliki broj gledatelja, a igrala su dva para iz Teniskog kluba ''Vinkovci'' Zoran Horvat /Antun Rečić protiv para Tomislav Rupčić /Zdenko Drmić.U odličnom tenisu koji je oduševio sve poklonike bijelog sporta, slavio je par Zoran Horvat /Antun Rečić sa 6:2, 6:3, te tako osvojio turnir u ovoj kategoriji.

U kategoriji 80-99 godina u finalu turnira su igrala dva para iz Teniskog kluba ''Vinkovci'' Goran Puškarić /Damir Šesto protiv para Velimir Marojević i Danijel Rupčić.U odličnom susretu slavio je par Goran Puškarić /Damir Šesto sa 7:5, 6:1.

U kategoriji +100 godina u finalu turnira su igrali Ozren Koščić i Nikola Štefanac (TK''Vinkovci) protiv para Nino Abaramović i Davor Parac (TK''Požega''). Vinkovačni su u neizvjesnom susretu slavili sa 7:6, 2:6, 11:9, te tako obranili naslov pobjednika iz protekle godine.

U kategoriji +120 godina bilo je pet parova, a prvo mjesto osvojio je par Dragan Kiš /Branko Matijević, dok je drugo mjesto pripalo prošlogodišnjim prvacima Nikoli Mihaljeviću i Krunoslavu Taneru.Svi sudionici ovog finala članovi su Teniskog kluba ''Vinkovci''.

Imali smo i dva utješna turnira tako je u kategoriji do 100 godina prvo mjesto osvojio par Nikola Piper i Barišić iz Požege, dok je drugo mjesto pripalo paru Miroslav Žurić /Karlo Dolanski iz Vinkovaca.

U utješnom turniru preko 100 godina prvo mjesto osvojio je par Boško Veselčić i Damir Peša, a drugo mjesto pripalo je paru Ivica Ešegović/Marijan Sorko.Svi igrači su članovi Teniskog kluba ''Vinkovci''.

Nagrade najuspješnijima podijelio je predsjednik Teniskog kluba ''Vinkovci'' Petar Šimić, dok je vrhovni sudac turnira bio Vladimir Vergaš.

Read 1225 times