Print this page
Sunday, 22 March 2015 20:18

Davor Gadžić i Armina Izić pobjednici Otvorenog dvoranskog prvenstva Vinkovaca

VINKOVCI-U sportskoj dvorani Teniskog kluba ''Vinkovci'' odigrano je Otvoreno dvoransko prvenstvo Vinkovaca za juniore i juniorke do 16 godina iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza.

U prvom polufinalu u kategoriji juniora igrali su Davor Gadžić (TK ''Osijek'') i Nikola Piper (TK''Požega''), a bolji je bio Gadžić i pobijedio sa 7:6(5); 6:2. Drugo polufinale kod juniora ponudilo je susret između Filipa Varge (TK''Vinkovci'') i Marina Turčinovića (TK''Brod'').Varga je sa 6:4, 6:3 pobijedio Turčinovića i plasirao se u finale turnira.

Nakon polufinala sve je bilo spremno za finale u kojem su snage odmjerili Filip Varga (TK''Vinkovci'') i Davor Gadžić (TK''Osijek'').Gadžić  je sa 6:3, 6:1 pobijedio Vargu i osvojio turnir u kategoriji juniora do 16 godina.

U kategoriji juniorki do 16 godina u prvom polufinalu Armina Izić (BIH) pobijedila je Ivu Bilonić (TK''Olimpija'', Osijek) sa 6:4, 6:4.U drugom polufinalu Sara Boderištanac (TK''Brod'') igrala je protiv Gabrijele Matijević (TK''Slavonija-Žito'', Osijek) i pobijedila sa 6:2, 6:4.Finalni susret ponudio je odličan tenis između Sare Boderištanac i Armine Izić, na kraju je slavila Armina sa 6:4, 6:3 i osvojila turnir u kategoriji juniorki.

Vrhovni sudac turnira je bio Vlado Vergaš, voditelj turnira je bio Goran Pušakarić, dok je finalne susrete sudio Ivan Kubiček.

Read 1949 times Last modified on Sunday, 22 March 2015 20:31