Print this page
Monday, 20 April 2015 20:28

Prijateljski teniski susret šumara i željezničara okupio veliki broj sudionika

VINKOVCI- U subota 18. travnja 2015. ponovno je održan sada već peti, tradicionalni teniski susret prijatelja između šumara i željezničara koji se uvijek održava u Županji na terenima Teniskog kluba „Županja“ 1891., kao otvaranje teniske sezone. 
 
Ove godine je zbog loših meteoroloških uvjeta morao biti prebačen u tenisku dvoranu Teniskog kluba „Vinkovci“.
 
Teniski susret je uvijek i međunarodnog karaktera, jer su nam gosti željezničari iz Srbije, a uz dobre igre, druženje i nezaobilazni lovački paprikaš rezultat je bio u drugom planu.
Šumari, kako mi u žargonu zovemo dipl. ing. šumarstva i drvne industrije te ing. i tehničare iz 
UŠ Vinkovci i prijatelji bili su Marko Majstorović, Ivica Nikolić, Josip Đurković, Marinko Kolak, Krešimir Katičić, Miroslav Čuljak i Marko Mandić, Dražen Goda i Tomislav Knežević.
 
Željezničari i prijatelji: Ante Brletić, Davor Čavka, Alen Dujmić, Miljenko Dikanić, Martin Babić (Požega), Emir Bukić (Zagreb), Josip Babić, Branko Matijević, Nikola Mihaljević, Vlado Vergaš, Ozren Koščić i Marko Ivezić.
 
Prijatelji željezničari iz Srbije su došli iz Beograda Lazar Jakšić, iz Lajkovca Miodrag Ivković, Vuk Piper, Obrad Babić i Igor Živković. Iz Subotice su došli Ilija Jurić, Šandor Čifčak, Dragan Vugdelija, Tibor Šalaj, Veljko Daničić, Laslo Bence i Savo Rikanović.
U dobrom raspoloženju poslije teniskih susreta obećana je daljnja suradnja svih sudionika.
 
Read 1128 times