Print this page
Wednesday, 06 May 2015 07:22

Prvenstvo Hrvatske za dječake i djevojčice do 14 godina

VINKOVCI-Teniski klub ''Vinkovci'' uspješno je organizirao mnoga natjecanja kako iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza, tako i iz međunarodnog kalendara, te na temelju toga dobio je domaćinstvo državnog natjecanja za dječake i djevojčice do 14.godina koje se igra od 9.-14.svibnja 2015. godine.
 
-Ponosni smo što smo dobili organizaciju državnog natjecanja za dječake i djevojčice do 14.godina.U našem klubu imali smo priliku u vidjeti najbolje igračice i igrače ovog uzrasta na Zaba Cup-u, a sad nam se pružila prilika da u klubu ugostimo najbolje od najboljih u Hrvatskoj, što je svakako velika obveza.Zahvaljujemo Hrvatskom teniskom savezu što nam je dodijelio ovo veliko natjecanje, a na nama je da i sa ovim natjecanjem pokažemo koliko smo uspješni organizatori mnogih velikih natjecanja.Svim natjecateljima koji dolaze u naš klub želim puno uspjeha, neka pobjede najbolji, a da iz Vinkovaca odu sa puno lijepih uspomena, istaknuo je Petar Šimić, predsjednik Teniskog kluba ''Vinkovci''.
 
Kad je pak riječ o natjecateljskom dijelu prvih 20 ulazi po rangu direktno u glavni turnir, četiri pozivnice, te osam iz kvalifikacija.U glavnom turniru imamo 32 natjecatelja u obje kategorije, dok će u kvalifikacijama u ždrijebu biti 64 sudionika.
 
Prva nositeljica u kategoriji djevojčica je Noa Krznarić iz  Teniskog kluba ''Ponikve'' Zagreb, druga na rang listi Hrvatskog teniskog saveza, dok je u kategoriji dječaka prvi nositelj Duje Ajduković iz Teniskog kluba ''Split'' , koji je u međunarodnom razredu.
 
Kvalifikacije su na rasporedu 9.svibnja s početkom u 9.00 sati, dok glavni turnir počinje 11.svibnja u 9.00 sati.Svečano otvorenje turnira zakazano je na terenima Teniskog kluba Vinkovci, u ponedjeljak 11.svibnja s početkom u 20.00 sati.
 
LISTA PRIJAVA :
 
 
DJEČACI:
 
DJEVOJČICE:
Read 2358 times Last modified on Thursday, 07 May 2015 21:59