Print this page
Monday, 18 May 2015 10:58

Velika pobjeda Roberta Marića u porazu protiv Lošinja, pobjeda u Čakovcu

VINKOVCI-Seniorska ekipa Teniskog kluba ''Vinkovci'' imala je polovičan uspjeh u drugom i trećem kolu 2.Hrvatske teniske lige.

U drugom kolu koje je odigrano na terenima Teniskog kluba ''Vinkovci'' ekipa Vinkovaca ugostila je ekipu Teniskog kluba ''Lošinj Jadranka'' u jednom susretu gdje je prvo ime susreta bio član Teniskog kluba ''Vinkovci'' Robert Marić.On je u dva i pol sata iscrpljujućeg susreta pobijedio Daria Mužića sa 6:4, 3:6, 7:6(0).

Nakon pojedinačnog dijela bilo je 2:3, tako da su parovi odlučivali oko pobjednika susreta.Na kraju je bilo 3:4 za goste koji su slavili u Vinkovcima, a ekipi Vinkovaca ostaje utjeha jedan bod koji su osvojili u ovom susretu.Ekipa Teniskog kluba ''Vinkovci'' igrala je u sastavu: Željko Ivić, Damir Novaković, Dino Grošić, Robert Marić, Kristijan Ikić, Ivan Ikić i Martin Nikić.

Treće kolo donijelo je gostovanje u Čakovcu, gdje je ekipa Teniskog kluba ''Vinkovci'' igrala protiv ekipe Teniskog kluba ''Franjo Punčec'' Čakovec.U pojedinačnom dijelu je bilo 2:3 za ekipu Vinkovaca, da bi u susretima parova ekipa Teniskog kluba ''Vinkovci'' pokazala svu svoju kvalitetu i na kraju pobijedila sa visokih 2:5 u Čakovcu.

U sljedećem četvrtom kolu koje je narasporedu ekipa Teniskog kluba ''Vinkovci'' dočekuje ekipu Teniskog kluba ''Iteam'' , a potom dan kasnije u petom kolu igra u Vrbovcu protiv istoimene ekipe.

Read 1468 times