Print this page
Tuesday, 09 June 2015 12:28

Teniski turnir ''Cestorad-Grad Export-Bendix-Nostalgija'' Cup okupio preko 50 natjecatelja

VINKOVCI-Na terenima Teniskog kluba ''Vinkovci'' održan je teniski turnir za gospodu koji je okupio preko 50 sudionika u više kategorija naslovljen ''Cestorad-Grad Export-Bendix-Nostalgija'' Cup.

U kategoriji A pojedinačno u prvom polufinalu Igor Pavičić (Osijek) je sa 6:4, 6:7, 10:5  nadigrao Krunoslava Senčića (Vinkovci).U drugom polufinalu Milan Marinić (Osijek) sa 6:4, 6:2 bio bolji od Velimira Marojevića (Vinkovci).U finalu smo gledali odličan susret između Igora Pavičića (Osijek) i Milana Marinića iz Osijeka, a na kraju je pobijedio Milan Marinić sa 7:5, 7:5.

U utješnom turniru u finalu su igrali Josip Bartulović i Alen Dujmić, a Josip Bartulović je sa 6:2, 6:2 pobijedio Alena Dujmića i osvojio utješni turnir.

U turniru parova u A kategoriji vidjeli smo odličnu igru svih sudionika, a u finalu turnira igrali su Domagoj Radić i Arsen Piperković (oba Vinkovci) protiv para Krunoslav Taner i Boško Veselčić (oba Vinkovci), a na kraju je slavio par Radić/Piperković sa 7:5, 6:4.

Ove godine smo imali dosta jak turnir parova ''Cestorad Cup'' koji je bio izdvojen iz samog turnira, a u finalu su igrali Petar Šimić i Ivica Zulumović protiv para Tomislav Rupčić i Marinko Vučić.U neizvjesnom finalu koje je oduševilo veliki broj gledatelja,slavio je par Šimić /Zulumović sa 3:6, 6:3, 10:6 koji su ove godine osvojili naslov pobjednika turnira parova ''Cestorad Cup''.

Nagrade najuspješnijima podijelili su voditelji turnira Marinko Ljoljo i Goran Puškarić.

Read 1582 times