Print this page
Thursday, 09 July 2015 08:36

Ekipa TK ''Vinkovci II'' veteranski prvak Slavonije i Baranje

VINKOVCI-Ekipa TK''Vinkovci II'' ove godine odlično je odigrala sve susrete u Ligi veterana Slavonije i Baranje, te je na kraju osvojila zasluženo prvo mjesto.

Koliko je to uistinu bilo odlično govori podatak da nisu izgubili niti jedan susret, a kad se pogleda omjer pobjeda i poraza u susretima onda je to visokih 36:13 u korist ekipe TK ''Vinkovci II''

Na putu do titule prvaka pobijedili su Belišće sa 6:1, Brod sa  6:1, Borovo Naselje sa 4:3, Đakovo I sa 7:0, Ilok sa 4:3, Požegu sa 5:2, te ekipu Vinkovci I sa 4:3.

Za ekipu TK''Vinkovci II'' ove godine su igrali Zoran Horvat, Ivica Ešegović, Vladimir Vulić, Vicko Kalauz, Arsen Piperković, Damir Čalić, Krunoslav Senčić, Petar Šimić, Nikola Štefanac, Ozren Koščić, Vlado Strunje i Velimir Marojević i Zvonimir Edelinski.

Moramo na kraju istaknuti da je ekipu odlično iz kola u kolo vodio izbornik ekipe Damir Čalić koji je ujedno i svojom igrom da doprinos osvajanju titule prvaka Slavonije i Baranje.Vinkovčani na kraju imaju 17 bodova tri više u odnosu na drugoplasiranu ekipu Požege.

Read 1282 times Last modified on Thursday, 09 July 2015 20:37