Print this page
Tuesday, 18 August 2015 22:04

Svečano otvoren 6. ITF Women's Circuit ''Vinkovci Open''

VINKOVCI-Na terenima Teniskog kluba ''Vinkovci'' svečano je otvoren 6. po redu ITF Women's Circuit Vinkovci Open koji se igra za nagradni fond 10.000 dolara.
 
Svečanost otvorenja uveličali su predstavnici teniskih klubova iz Slavonije i Baranje, vinkovački gradonačelnik dr.Mladen Karlić, predsjednik Teniskog kluba ''Vinkovci'' Petar Šimić, direktor turnira u Vinkovcima Vlado Vergaš, 
Vinkovački gradonačelnik dr.Mladen Karlić otvarajući turnir, između ostalog je rekao:
-''Izuzetno mi je drago da unatoč gospodarskoj krizi, Teniski klub ''Vinkovci'' nastavlja kontinuitet promicanja tenisa kao sporta i Vinkovaca kao grada sporta.Pokazali smo još jednom da smo zajednički jači od krize i jednim zajedništvom entuzijasta koji vole tenis napravili jedan dobar turnir. Za Vinkovce ovo puno znači jer su hoteli popunjeni, a mnogi koji su prvi puta u Vinkovcima mogli su upoznati naš grad, rekao je Karlić.
 
Koliko je bilo teško organizirati turnir saznali smo od predsjednika Teniskog kluba ''Vinkovci'' Petra Šimića:
-''Neizmjerno sam sretan kao predsjednik Teniskog kluba ''Vinkovci'' da smo ponovo dobili organizaciju ovakvog tipa turnira u Vinkovcima, grada koji je poznat po tenisu. Ove godine ponovo imamo veliki broj kvalitetnih igračica, što je samo potvrda da svi žele doći u Vinkovcima.Ovom prilikom želim svim igračicama puno uspjeha, a neka pobjedi najbolja, istaknuo je Petar Šimić, predsjednik Teniskog kluba Vinkovci. 
 
Read 1190 times