Print this page
Thursday, 20 August 2015 14:52

Dječji dan razveselio najmlađe na ženskom profesionalnom teniskom turniru u Vinkovcima

VINKOVCI-Uspješno održan tradicionalni Kid's day (Dječji dan)  u okviru ovogodišnjeg 6. po redu ženskog profesionalnog teniskog turnira ITF Women's Circuit ''Vinkovci Open-a'' nagradnog fonda 10.000 dolara koje se na terenima Teniskog kluba ''Vinkovci'' igra od 15-23. kolovoza, a pod pokroviteljstvom Erste banke. 
 
Dječji dan okupio je iznimno velik broj djece , nešto preko stotinjak iz Teniskog kluba Vinkovci, a mladi tenisači i tenisačice “odmjerili su snage” sa sudionicama turnira koji se ovoga tjedna igra u gradu na Bosutu. Naime, dio Dječjeg dana bile su prva nositeljica turnira Gabriela Pantuckova iz Češke, Tea Faber i Ena Babić iz Hrvatske, te Dejana Radanović iz Srbije.
 
Nakon što su mladim tenisačima pokazale nekoliko poteza, razmijenile udarce i pokazale im nekoliko teniskih “finti”, tenisačice su se povukle jer je uslijedio nastavak turnira, a Erste banka je za najmlađe i ove godine organizirala tombolu, pa su sva djeca s terena otišla s poklonom na oduševljenje svih mališana.Teniski klub ''Vinkovci'' počastio je djecu fornetima i sokovima.
- Moram istaknuti da smo ove godine imali uistinu lijep Dječji dan, puno djece, odlična organizacija i ove godine, tako da su svi sretni otišli svojim  kućama. Ovakva druženja i upoznavanja samo su još jedan poticaj našoj djeci da se nastave baviti tenisom. Ovom prilikom zahvalio bih se Erste banci, koja je bila pokrovitelj Dječjeg dana i ove godine, što su i ove godine prepoznali Dječji dan, te djecu nagradila poklonima, istaknuo je Petar Šimić, predsjednik Teniskog kluba Vinkovci.
 
Read 1598 times