Print this page
Tuesday, 08 September 2015 09:33

Ena Čopčić i Luka Cener pobjednici 14.Dječjeg festivala tenisa

VINKOVCI-Na terenima Teniskog kluba ''Vinkovci'' spušten je zastor na 14.Dječji festival tenisa koji je okupio veliki broj djevojčica i dječaka do 14 godina.

Specifičnost ovog turnira je da nema ispadanja nego pobjednici igraju s pobjednicima naredno kolo, kao i poraženi s poraženim iz prethodnih kola.

U kategoriji djevojčica vidjeli smo odlično finale u kojem su snage odmjerile Ena Čopčić i Leona Ostojić. Ena je dobro odigrala prvi set i dobila sa 6:2, da bi u drugom setu bilo dosta neizvjesno, a set je otišao na stanu Leone sa 6:7.Umjesto trećeg seta igrao se veliki tie break do 10 poena, gdje Ena prepustila Leoni samo dva boda, te je tako Ena Čopčić sa ukupnih 6:2, 6:7, 10:2 osvojila Dječji festival tenisa u kategoriji djevojčica.

U kategoriji dječaka vidjeli smo odličan finalni susret između Luke Cenera i Davida Gorete, gdje su nijanse odlučivale.David je dobio prvi set sa 5:7, da bi u drugom setu bilo dosta neizvjesno, no set je otišao na stranu Luke sa 7:6.Oko pobjednika turnira u kategoriji dječaka odlučivao je tie break do 10 poena, gdje je Luka dobio na kraju sa ukupnih 5:7, 7:6, 10:8.

Turnir su uspješno vodili treneri Teniskog kluba ''Vinkovci'' Zoran Horvat, Alen Halužan i Zvonimir Voda koji su ujedno i podijelili nagrade najboljima. 

Read 1543 times