Print this page
Sunday, 18 October 2015 14:35

Tara Matijašević i Nikola Žeželj pobjednici Dvoranskog otvorenog prvenstva Vinkovaca

VINKOVCI-U dvorani Teniskog kluba ''Vinkovci'' spušten je zastor na Dvoransko otvoreno prvenstvo Vinkovaca za dječake i djevojčice do 14 godina pod okriljem Hrvatskog teniskog saveza.

U prvom polufinalu u kategoriji dječaka igrali su Nikola Žeželj (TK ''Zlatar'', Zlatar) i Matej Dodig (TK''Olimpija'', Osijek ).Nikola je dobro odigrao u svim segmentima igre, te je na kraju pobijedio sa 6:1, 6:3.U drugom polufinalu sastali su se Bruno Balić (TK''Olimpija'', Osijek) i Ivan Šodan (TK''Brela'', Brela ).Šodan je sa 6:2, 6:2 nadigrao Balića i plasirao se u finale turnira. Odlično finale odigrali su Ivan Šodan i Nikola Žeželj, gdje je Nikola pokazao svu svoju kvalitetu, te na kraju sa 6:1, 6:2, osvojio turnir u kategoriji dječaka.

U prvom polufinalu u kategoriji djevojčica igrale su Marija Benković (TK ''Olimpija'') i Gabrijela Matijević (TK''Slavonija-Žito, Osijek).Marija u neizvjesnom susretu pobijedila sa 3:6, 7:5, 6:0.Drugo polufinale ponudilo je susret između Tare Matijašević (TK ''Đakovo'') i Ive Jakić (TK ''Neptun'' Osijek).Tara nije prepustila niti jedan gem svojoj protivnici, tako da je na kraju bilo 6:0, 6:0.U finalu smo vidjeli odličan meč  između Tare Matijašević i Marije Benković. Tara je dobila prvi set sa 6:2 i vodila sa 4:2 u drugom setu, no Marija se vratila na 4:4, no u nastavku gubi svoj servis i Tara vodi sa 5:4.Na kraju je Tara servirala za meč i dobila drugi set sa 6:4, te je tako uz ukupni 6:2, 6:4 osvojila turnir u kategoriji djevojčica.

Nagrade najuspješnijima podijelili su vrhovni sudac turnira Vlado Vergaš i voditelj turnira Goran Puškarić.

Read 1479 times