Print this page
Sunday, 13 December 2015 01:35

Teniski susret u sjećanje na Nikolu Bagarića

VINKOVCI-Teniski klub „Vinkovci“ već tradicionalno na završetku godine organizirao je teniski susret prijatelja u sjećanje na utemeljitelja kluba dr. Nikolu Bagarića. 

Nositelj organizacije liječnika dr. Ozren Koščić ponovno je skupio najbliže prijatelje Nikole Bagarića Bagare, kako smo ga svi zvali, a koji su došli iz Osijeka, Đakova, Županje i Vinkovaca.

Za ekipu liječnika nastupili su: Josip Kiš, Josip Dolanski, Davorin Pezerović, Zvonimir Đurđević i Ozren Koščić iz Vinkovaca,  Zdravko Milković iz Savonskog Broda i Bruno Splavski iz Osijeka .

Za ekipu TK“Vinkovci“ nastupili su: Josip Petrinović, Vladimir Vulić i Nikola Mihaljević Nikica. Iz Đakova je došao Zvonimir Mikić, iz Županje Pero Klaić i iz Slavonskog Broda Ivan Mandić. Na domjenku u prostorijama kluba pridružili su se Krunoslav Taner, Ivan Iličić i tajnik kluba Goran Puškarić.

Teniski susreti su bili revijalnog karaktera i ugodan ručak u hotelu ''Gem'' na kojemu je dogovorena daljnja suradnja u održavanju memorijalnog druženja i čuvanju uspomene na osnivača Teniskog kluba ''Vinkovci'' dr. Nikolu Bagarića-Bagaru.

Read 1420 times