Print this page
Thursday, 04 February 2016 21:47

Komemorativnim skupom tenisači i prijatelji oprostili se od Josipa Maršića

VINKOVCI-Teniska liga ''Privlačica'' odigrala je svoj susret, no jednog čovjeka nije bilo među njima.Josip Maršić preminuo je utorak u Strizivojni, a bio je duša i tijelo Teniskog kluba ''Vinkovaci''.
 
Igrači Teniskog kluba ''Vinkovci'' okupljeni u ligi ''Privlačica'' organizirali su Komemorativni skup kako bi još jednom odali počast svom članu lige.Kad su svi sjeli, jedno mjesto ostalo je prazno, među njima nema više Josipa Maršića koji je u ligu došao 2002. godine, a već 2003. godine bio pobjednik lige.
 
Velika tuga, bol i nevjerica mogla se vidjeti na licima kao na posljednjem ispraćaju, tako i na Komemorativnom skupu u prostorijama Teniskog kluba'' Vinkovci''.Josip je volio tenis i sa puno veselja uvijek je dolazio i odlazio iz Teniskog kluba.Kako je u posljednje vrijeme imao problema s koljenom, dolazio je u klub na druženje i omiljenu igru karte.Uvijek je bio veliki borac i čovjek puno entuzijazma, spreman pomoći bilo kome.Radio je u PIK-u Vinkovci i svi imaju riječi hvale za Josipa koji je bio privržen poslu i čovjek od kojeg se moglo puno toga naučiti.
 
Dirljivi su bili govori Marijana Rubića, Petra Šimića, predsjednika Teniskog kluba ''Vinkovci'', Josipa Petrinovića, Vladimira Vulića, sina Antonia, kao i čovjeka koji je pokrenuo Tenisku ligu ''Privlačicu'' Martina Grgurovca.
 
Josip nije više s nama, al vječno će živjeti u srcima svih onih koju su ga poznavali, a njegov veseli duh ostavio je neizbrisiv trag u Teniskom klubu ''Vinkovci. 
 
Read 1572 times