Print this page
Wednesday, 06 April 2016 12:29

Sve je spremno za ovogodišnji ZABA CUP 2016.

VINKOVCI - Na terenima Teniskog kluba Vinkovci od 9. do 17. travnja održava se deveti međunarodni teniski turnir za dječake i djevojčice do 14 godina pod imenom “Zaba Cup 2016.'' koji će okupiti preko 200 tenisača, a igra se pod pokroviteljstvom Zagrebačke banke.
 
 U susret velikom turniru održana je konferencija za medije na kojoj su nazočili: Antonio Maršić (Zagrebačka banka), Vlado Vergaš (direktor turnira ) i Goran Puškarić (tajnik turnira).
 
Kvalifikacije počinju u subotu (9. travnja u 9,00 sati) i postavljene su na 96 sudionika u svakoj kategoriji. Nakon dva dana igranja u glavni turnir (64 sudionika), koji počinje u ponedjeljak (11. travnja) ulazi osam najboljih iz kvalifikacija.
 
Prijavili su igrači i igračice iz 21 države, a najviše prijava je iz Europe, te imamo prijave iz Amerike, Tahitija i Koreje.
 
Prva nositeljica kod djevojčica je Anita Jaskova (Slovačka) 103. na rang listi, a kod dječaka prvi nositelj turnira je Stefan Popović iz Srbije 44. na rang listi.
 
 Kad pogledamo tenisačice i tenisače iz Hrvatske, najbolje plasirana je Antonija Ružić koja je trenutno196. na rang listi, inače peta nositeljica turnira, dok je kod dječaka Lovro Erceg 91. na rang listi, inače šesti nositelj turnira.
 
 
Read 852 times