Print this page
Sunday, 24 April 2016 18:59

Veliki broj sudionika na sedmom susretu željezničara i šumara u Županji

ŽUPANJA-Ne može biti bolje otvorenje teniske sezone u Županji, nego sa nastavkom tradicionalnog sedmog susreta željezničari – šumari koji je održan 16. travnja 2016.
 
Članovi Teniskog kluba „Županja“ 1891. izvrsno su pripremili sve teniske terene i uz prekrasne vremenske uvjete, lijepe teniske igre i druženje ostao je dan za pamćenje.
 
Organizatori susreta Nikola Mihaljević Nikica za željezničare, Marko Majstorović za šumare i domaćin, predsjednik kluba Željko Mihovilić okupili su prijatelje i goste iz klubova u Hrvatskoj i Srbiji, čime je teniski susret bio i međunarodni.
 
Iz Beograda su došli: Lazar Jakšić, Jablan Obradović i Željko Janjoš. Iz Subotice su došli: Ilija Jurić, Savo Rašić, Laslo Bence, Dragan Vugdelija, Šandor Čifčak, Veljko Daničić i Savo Rikanović. Iz Zagreba su došli: Mario Kukulić, Branko Klepac i Emir Bukić. Iz Požege su došli: braća Martin i Milidrag Babić. Iz Slavonskog Broda je došao Neno Kladarić. Iz Vinkovaca: Branko Matijević, Josip Babić, Nikola Mihaljević Nikica, dr. Ozren Koščić i gosti Marko Ivezić i Jerko Babić. Zanimljivost je da su na susretu bila tri brata Babić (Martin, Jerko i Milidrag) i prezimenjak Josip Babić.
 
Za Hrvatske šume d.o.o. Zagreb UŠP Vinkovci su nastupili iz Iloka: Davor Tomšek, Krešimir Katičić i Marinko Kolak. Iz Županje je bio Ivica Nikolić, iz Vinkovaca Zlatko Novoselac, a iz Cerne  je Marko Majstorović. Za članove TK „Županja“ 1891. nastupili su: Željko Mihovilić predsjednik kluba, Pero Klaić, Tomo Knežević i iz Grdagišta je bio Marko Mandić.
 
Prekrasan dan, lovački paprikaš i kolači koje su pripremile dame Dragica Mihaljević, Ljubica Bukić, Verica Matijašević i Biserka Šinka, te gošće Vesna Jurić iz Subotice i Renata Matijević iz Vinkovaca učinile su ugođaj otvorenja teniske sezone u Županji. 
Organizatori susreta i prijatelji sa zadovoljstvom su prihvatili ideju za nastavak ovakvih teniskih susreta.
 
 
Read 865 times