Print this page
Monday, 25 April 2016 12:10

Veliki uspjeh osmogodišnje Nine Marić na turniru do 10 godina u Osijeku

VINKOVCI- Na terenima Teniskog kluba ''Olimpija'' Osijek održan je regionalni turnir do 10 godina za dječake i djevojčice koji je okupio veliki broj sudionica i sudionika, među kojima je bila i članica Teniskog kluba ''Vinkovci'' Nina Marić koja je ostvarila zapažen uspjeh.
 
U prvom dijelu natjecanja osmogodišnja Nina Marić je odlično odigrala u u grupi, te je ostvarila tri pobjede i plasirala se u ''Zlatnu skupinu'', razigravanje za konačni plasman. U četvrtfinalu Nina Marić bila je bolja od Dore Putrić, inače pete na rang listi sa 4:2, 4:1, da bi joj u polufinalu susret predala Lara Dominić, druga na rang listi do 10 godina. 
 
Nina Marić u finalu turnira igrala je protiv Nere Tešankić koja je prva na rang listi do 10 godina, pokazala je dobru igru, no nažalost izgubila je sa 4:0,4:0, te tako osvojila odlično drugo mjesto sa samo osam godina u kategoriji djevojčica do deset godina.
 
Teniski klub ''Vinkovci'' tako je još jednom dokazao da ima rasadnik talentiranih djevojčica, kakva je sigurno Nina Marić koja s puno upornosti postiže odlične rezultate.Biti druga na turniru gdje su djevojčice i dvije godine starije od nje,  je ogroman uspjeh Nine Marić, članice Teniskog kluba ''Vinkovci'' pred kojom je zasigurno blistava budućnost.
 
Moramo na kraju spomenuti da je ona kćer proslavljenog vinkovačkog tenisača Roberta Marića koji još uvijek aktivno igra na turnirima, tako da Nina ima dobru podršku u svom ocu koji joj uvijek može prenijeti svoje znanje s obzirom da je bio pobjednik mnogih turnira.
 
Read 1356 times Last modified on Monday, 25 April 2016 12:44