Print this page
Sunday, 15 May 2016 06:16

Katja Konečnik, Andrija Vukadin i Mladen Stipetić pobjednici državnog prvenstva šumara

VINKOVCI-Teniski klub „Vinkovci“ sedamnaesti puta bio je domaćin prvenstva dipl. ing. šumarstva i drvne tehnologije, a uključeni su bili i umirovljenici iz tih struka i bivši zaposlenici.

Stalni gosti su bili delegacija iz Slovenije predvođena doajenom tenisa Tiborom Palfyjem, a sačinjavali su je Katja Konečnik, Anton Hostnik, Brane Dolinšek i Tibor Palfy.

Tenisači su došli iz: Samobora, Požege, Siska, Ogulina i naravno domaćini iz Vinkovaca. Kako vinkovčani pripadaju istoj UŠ za navesti je da su bili igrači iz Županje i Iloka.

U skupini dama bilo je samo dvije, slovenka Katja Konečnik i iz Zagreba je došla Adrijana Nedić.

U skupini do 50 godina pobjednik je Andrija Vukadin iz Samobora, a drugo mjesto su podijelili (nije se igralo na ispadanje) Nino Abramović Požega, Željko Perković Vinkovci i Josip Đurković Ilok.

U skupini preko 50 godina pobjednik je bio Mladen Stipetić iz Ogulina, a drugo mjesto su podijelili Miroslav Čuljak Vinkovci i Tibor Palfy iz Slovenije. Za primijetiti je da je Tibor Palfy najstariji igrač sa 72. godine.Kod dama pobjednica je Katja Konečnik Slovenija.

 Na svečanoj večeri sudionike prvenstva pozdravio voditelj UŠ Vinkovci Zlatko Cegledi, a na završnoj večeri zahvalio se i pozdravio sve sudionike predsjednik Organizacijskog odbora Marko Majstorović, a prvenstvo je vodio sedamnaesti puta za redom Nikola Mihaljević Nikica.

Read 1061 times