Print this page
Wednesday, 25 May 2016 14:39

Filip Rihtar odličnom igrom osvojio dva treća mjesta u Zagrebu

VINKOVCI-Član Teniskog kluba ''Vinkovci'' Filip Rihtar igrao je na teniskom turniru iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza do 12 godina ''Memorijal Vladimira Prešeckog'' u Zagrebu i ostvario zapažen rezultat.

U prvom kolu je bio slobodan, kao treći nositelj turnira, a u drugom kolu pobijedio je Marcosa Švelju iz TK ''Futur'' Zagreb, sa 6:0, 6:0.U četvrtfinalu Rihtar je igrao protiv Abbasa Nazorova iz TK ''Iteam'', inače osmog nositelja turnira kojeg je pobijedio sa 6:4, 6:1.

Polufinale turnira ponudilo je susret između prvog nositelja Filipa Ferega iz TK ''Iteam'' Zagreb i trećeg nositelja Filipa Rihtera iz TK ''Vinkovci'', na kraju je pobijedio Ferega sa 6:2, 6:2.

U susretima parova Filip Rihtar i Leopold Šantić iz TK ''Didon'' Virovitica u prvom kolu pobijedili su par Karlo Hanz iz TK ''Varaždin'' i Denis Mušović iz TK ''Vulpes'' Zagreb sa 6:0, 6:1.U polufinalu turnira kombinacija Rihtar /Šantić poražena je od para Daniel Jančić iz TK ''San Spin'' Zagreb i Antonio Voljavec iz TK ''Ponikve ''Zagreb sa 6:4, 7:6 (1).

U  Teniskom klubu ''Vinkovci'' ponosni su na uspjeh Filipa Rihtara, igrača pred kojim je zasigurno blistava budućnost.

Read 2344 times