Print this page
Friday, 29 July 2016 20:54

Sve je spremno za ovogodišnji ''Vinkovci Open 2016.''

VINKOVCI-Teniski klub "Vinkovci" organizirao je 7. po redu ženski profesionalni turnir nagradnog fonda 10 tisuća dolara "Vinkovci Open 2016." koji će se odigrati idućeg tjedna.

"Prvi turnir odigran je 2008. i 4 godine za redom igrao se zajedno s muškim turnirom. Zatim smo zbog teške financijske situacije dvije godine pauzirali, da bi se prije dvije godine odlučili ponovo za ženski, te otkazali muški turnir. Ovo je prilika da tenisačice napreduju u svojim karijerama", rekao je, među ostalim, Vlado Vergaš, direktor turnira na ovotjednoj konferenciji za medije. Na turnir su se prijavile igračice iz 22 države Europe i svijeta, odnosno iz Australije, Japana, Kine, Čilea, Izraela. Glavni turnir s 32 igračice počinje u utorak, 2. kolovoza, kada će se održati i svečano otvorenje turnira. Prije toga održat će se trodnevne kvalifikacije koje počinju u subotu, 30. srpnja.

Prva nositeljica turnira je Francuskinja Tessah Andrianjafitrimo, inače 330. na WTA rang listi. Od igračica iz Hrvatske u glavnom su turniru Silvija Njirić, Marijana Dražić, Ana Savić, Ena Babić, te mlada Đakovčanka Laura Mašić, aktualna državna prvakinja do 16 godina i reprezentativka Hrvatske.

OVDJE MOŽETE VIDJETI ŽDRIJEB I RASPORED ZA SUBOTU:

ŽDRIJEB:

RASPORED

Read 1770 times