Print this page
Wednesday, 03 August 2016 17:58

Dječji dan razveselio najmlađe

VINKOVCI-Uspješno održan tradicionalni Kid's day (Dječji dan)  u okviru ovogodišnjeg 7. po redu ženskog profesionalnog teniskog turnira ITF Women's Circuit ''Vinkovci Open-a'' nagradnog fonda 10.000 dolara koje se na terenima Teniskog kluba ''Vinkovci'' igra od 1-7. kolovoza, a pod pokroviteljstvom Erste banke. 

Dječji dan okupio je iznimno velik broj djece , nešto preko stotinjak iz Teniskog kluba Vinkovci, a mladi tenisači i tenisačice “odmjerili su snage” sa sudionicama turnira koji se ovoga tjedna igra u gradu na Bosutu. Naime, dio Dječjeg dana bile su Mariana Dražić, Tea Faber i Domenika Turković iz Hrvatske, te Jelena Stojanović iz Austrije.

Nakon što su mladim tenisačima pokazale nekoliko poteza, razmijenile udarce i pokazale im nekoliko teniskih “finti”, tenisačice su se povukle jer je uslijedio nastavak turnira, a Erste banka je za najmlađe i ove godine pripremila puno lijepih poklona, pa su sva djeca s terena otišla s poklonom na oduševljenje svih mališana.Teniski klub ''Vinkovci'' počastio je djecu fornetima i sokovima.

Read 1346 times