Print this page
Monday, 29 August 2016 12:21

Humanitarni teniski turnir u spomen na Ivana Knezovića okupio 128 sudionika

VINKOVCI- Na terenima Teniskog kluba ''Vinkovci'' u organizaciji prijatelja iz treće lige parova odigran je četvrti humanitarni teniski turnir u znak sjećanja na Ivana Knezovića, koji je smrtno stradao u prometnoj nesreći u Vinkovcima.

Kako je ovo bio turnir u znak sjećanja na Ivana Knezovića, rezultat je bio u drugom planu, no ove godine je bilo 128 sudionika, a igralo se u četiri kategorije.

U finalu seniora Antun Rečić pobijedio je Gorana Hummela sa 6:2, 6:1, u kategoriji veterana Krunoslav Senčić pobijedio je Igora Đakovića sa 4:6, 6:3, 10:7, dok je u turniru parova slavio par Viktor Škaro /Goran Hummel koji su pobijedili par Antun Rečić /Davor Čavka 6:4, 6:4.Osim ovih turnira odigran je utješni turnir gdje je naslov pobjednika pripao Zdenku Spajiću koji je pobijedio Miru Žurića sa 3:6, 7:6, 10:8.

Na kraju ovog turnira skupljeno je 12.800 kuna koje su na zatvaranju turnira predane supruzi pokojnog Ivana Knezovića, a prigodnim riječima na zatvaranju ovog turnira obratila se majka Ivana Knezovića , prof.Jela Knezović koja se zahvalila njegovim prijateljima na organizaciji turnira.

Read 2891 times