Print this page
Friday, 16 September 2016 15:34

Roko Zrilić i Tin Petričević pobjednici turnira parova, Filip Rihtar drugi na turniru u Đakovu

VINKOVCI-Veliki uspjeh postigle su članice i članovi Teniskog kluba ''Vinkovci'' na teniskom turniru iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza za dječake i djevojčice do 12 godina održanom u Đakovu.

Vinkovačka kombinacija Tin Petričević i Roko Zrilić stigli su do samog kraja turnira, a u finalu su bili bolji od Filipa Beka i Andreja Dominića iz Teniskog kluba Neptun sa 6:1, 3:6, 10:3.Treće mjesto u konkurenciji parova osvojili su Filip Rihtar i Karlo Brkić, također iz Teniskog kluba ''Vinkovci''.

U pojedinačnom dijelu turnira kod dječaka Filip Rihtar plasirao se u finale turnira gdje je poražen od Andreja Dominića iz Teniskog kluba Neptun, sa 6:4, 6:3, te je tako osvojio odlično drugo mjesto.Treća mjesta u kategoriji dječaka podijelila su još dva člana Teniskog kluba ''Vinkovci'' Tin Petričević i Ilija Kopić.

U susretima parova u kategoriji djevojčica drugo mjesto osvojile su Elena Rimac i Ema Suhorski iz Teniskog kluba ''Vinkovci'',  dok su treće mjesto osvojile Luna Lukačević i Lora Šupuković, također članice vinkovačkog kluba.

Read 1051 times