Print this page
Monday, 10 October 2016 11:14

Velimir Marojević i Antonio Kelić pobjednici Piramide, par Antun Rečić/ Josip Papac pobjednici Lige parova

VINKOVCI-Odigravanjem finalnih mečeva u dvije jakosne skupine, te u parovima spušten je zastor na ovogodišnju Piramidu za gospodu u Teniskom klubu ''Vinkovci'' koja je okupila igrače iz Vukovarsko-srijemske županije. Ove godine prošlo je oko 70-tak igrača, a odigran je kvalitetan tenis.

U finalu A skupine vidjeli smo neizvjestan susret između Velimira Marojevića i Krunoslava Senčića, dvojice igrača koji su se puno puta sastali na raznim turnirima. Marojević je dobro odigrao kad je bilo najpotrebnije, te je na kraju pobijedio sa 7:5, 6:7, 10:7.

U finalu B skupine igrali su Antonio Kelić i Ivan Pejić u jednom susretu gdje smo od samog početka susreta vidjeli dominaciju Antonia  Kelića koji nije prepustio  Ivanu Pejiću niti jedan gem za konačnih 6:0, 6:0.

Kad je pak riječ o Ligi parova, ove godine smo imali dosta dobrih igrača koji su osvajali turnire parova, a samo finale ponudilo je odličan tenis, a igrali su Antun Rečić i Josip Papac, te Damir Peša i Ivan Ergotić. Par Antun Rečić i Josip Papac pobijedili su sa 6:3, 1:6, 10:7, te tako osvojili ovogodišnju Ligu parova.

Na kraju recimo da je Renato Kelić poklonio dres najmlađem sudioniku Piramide, a to je ove godine bio David Goreta, dok je najstariji sudionik Piramide bio Jure Šebalj.

Organizatori se zahvaljuju Caffe baru Nostagija, te igračima iz Slavonskog Broda, Leonardu Zirdumu, te Mariu Šlibaru.

Read 1350 times Last modified on Monday, 10 October 2016 11:16