Print this page
Sunday, 11 December 2016 10:27

Teniski susret u sjećanje na dr. Nikolu Bagarića

VINKOVCI-Na terenima Teniskog kluba  ''Vinkovci'' pod geslom ''Sjećanje na prijatelja osnivača kluba dr. Nikolu Bagarića'' okupili su se na teniskom susretu njegovi kolege i prijatelji liječnici i prijatelji iz kluba. 
 
Susret je već niz godina tradicionalan na blagdan Svetog Nikole, ali opravdano ove godine datum je nešto pomaknut, na kojem su se okupili Miroslav Vujić iz Osijeka, Zvonimir Mikić  iz Đakova, Zdravko Milković iz Slavonskog Broda, a iz Vinkovaca su bili Josip Dolanski, Vlado Maroslavac, Nikola Mihaljević, Vladimir Vulić, Krunoslav Taner, Vlado Vergaš, Darko Matak, Branko Matijević, Goran Puškarić i Ozren Koščić.
 
Teniski susreti u parovima nisu imali natjecateljski karakter, ali je zato na domjenku u ugodnoj atmosferi više prijatelja dr. Nikole Bagarića-Bagare kako smo ga od milja zvali, podsjetilo na zasluge i poruke koje  je Bagara ostavio. Jedna od najvažnijih njegova prekrasna i trajna poruka: ''Ne rušite nikada mostove koje ste među prijateljima izgradili, jer i mala ''ćuprija'' je veliki most“.
 
Svi sudionici su obećali nastavak susreta i proveli ugodne sate u prostorijama Teniskog kluba ''Vinkovci''.
 
Read 2035 times