Print this page
Friday, 30 December 2016 16:45

Filip Rihtar i Petra Olij osvojili dva prva mjesta na klupskom turniru ''Snješko Cup ''

VINKOVCI-U dvorani Teniskog kluba ''Vinkovci'' održan je tradicionalni klupski turnir  ''Snješko Cup'' koji je okupio 84 sudionika u više kategorija.
 
U kategoriji dječaka do 14 godina prvo mjesto osvojio je Filip Rihtar, drugi je bio Ilija Kopić, dok su treća mjesta podijelili Roko Zrilić i Tin Petričević.U kategoriji djevojčica 14 godina prvo mjesto osvojila je Petra Olij, druga je bila Leonarda Kajkić, dok su treća mjesta podijelili Ana Periškić i Klara Rajić.
 
U kategoriji dječaka do 12 godina prvo mjesto osvojio je Filip Rihtar,drugi je bio Tin Petričević, dok su treće mjesto podijelili  Ilija Kopić i Roko Zrilić. U kategoriji djevojčica do 12 godina prvo mjesto osvojila je Petra Olij, druga je bila Lora Šupuković, dok su treće mjesto podijelile Luna Lukačević i Ema Suhorski.
 
U kategoriji dječaka do 10 godina prvo mjesto osvojio je Leon Mičić, drugi je bio Karlo Brkić, dok su treće mjesto podijelili Jagor Jurić i Bruno Paklar.U kategoriji djevojčica do 10 godina prvo mjesto osvojila je Nina Marić, druga je bila Sara Đaković, dok su treća mjesta podijelili Vlatka Olij i Mia Periškić.Odigran je turnir u Mini tenisu gdje su svi sudionici, a bilo ih je oko 20-tak, dobili medalje za sudjelovanje, a ujedno i postrek za daljnje treniranje.
 
Nagrade najuspješnijima podijelili su treneri Teniskog kluba Vinkovci: Zoran Horvat, Zvonimir Voda i Alen Halužan, te Zrinka Grgljanić Đaković, članica Uprave kluba.
 
 
Read 2044 times