Print this page
Tuesday, 17 January 2017 09:10

Vinkovački par Robert Marić /Ivan Ergotić pomeli konkurenciju do naslova u Đakovu

VINKOVCI-Teniski klub ''Đakovo'' bio je domaćin Otvorenog prvenstva Đakova-turnir parova HUT- Serija 1000 na kojem je nastupio veliki broj igrača, a igrale se u dvije kategorije do 45 godina i preko 45 godina.

U kategoriji do 45 godina u prvom polufinalu par Mišo Mesić/Dario Marinić pobijedili su par Igor Košćak /Denis Gušlo sa 6:3, 7:6.Drugo polufinale ponudilo je sraz dva para iz Teniskog kluba ''Vinkovci'',  Ivan Ergotić /Robert Marić i Antun Rečić /Zoran Horvat. Bio je to susret koji je uvijek više od tenisa, jer vlada veliko rivalstvo između ova dva para.Boljom igrom u svim segmentima, par Ivan Ergotić /Robert Marić prepustio je samo tri gema protivnicima, te još jednom dokazao da su puno bolji par i sa 6:2, 6:1 plasirali se u finale turnira.

Vinkovački par Ivan Ergotić /Robert Marić svoju dominaciju potvrdili su u finalu gdje su lakše nego što se očekivalo pobijedili par Mišo Mesić/Dario Marinić sa 6:0, 6:0 i osvojili turnir u Đakovu.

U grupnoj fazi natjecanja par Ivan Ergotić /Robert Marić izgubio je samo dva gema, te tri gema do kraja turnira. Ovo je samo potvrda o kojem paru se radi i osvajanjem prvog mjesta u Đakovu, vinkovački par najavio je da će biti teška prepreka za mnoge parove na turnirima koji dolaze.

U kategoriji preko 45 godina par Aleksandar Jović /Alen Ivković pobijedio je par Roland Kolarević/Branko Ilijev sa 6:4, 3:6, 10:3.U drugom polufinalu trebali su igrati Marinko Ljoljo /Danijel Rupčić  protiv para Darko Matak /Ivan Iličić, oba para iz Teniskog kluba ''Vinkovci'', kako je par Darko Matak /Ivan Iličić predao susret, par Marinko Ljoljo /Danijel Rupčić  plasirao se u finale turnira.

Finale između parova Aleksandar Jović /Alen Ivković i Marinko Ljoljo /Danijel Rupčić bilo je neizvjesno do samog kraja, a na kraju je slavio par Aleksandar Jović /Alen Ivković sa 4:6, 6:1, 10:8.

Read 3521 times