Print this page
Tuesday, 14 March 2017 16:35

Marko Inđić i Lucija Koričić pobjednici, Filip Rihtar i Ena Čopčić zaustavljeni u polufinalu

VINKOVCI-U dvorani Teniskog kluba ''Vinkovci'' održano je Otvoreno dvoransko prvenstvo Vinkovaca do 16 godina iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza.

U prvom polufinalu kod juniorki Lucija Koričić Iz Teniskog kluba ''Olimpija'' Osijek pobijedila je Korinu Roso iz Teniskog kluba ''Slavonija-Žito'' sa 6:1, 6:0. U drugom polufinalu Marija Benković iz Teniskog kluba ''Olimpija'' Osijek pobijedila je Enu Čopčić iz Teniskog kluba ''Vinkovci'' sa 6:3, 6:3.U finalu smo gledati susret dvije igračice iz istog kluba, odnosno susret prve i druge nositeljice, gdje je Lucija Koričić pobijedila Mariju Benković sa 6:1, 6:3 i osvojila turnir u kategoriji juniorki.

U kategoriji juniora u prvom polufinalu Marko Inđić iz Teniskog kluba ''Terra'' Zagreb pobijedio je Filipa Rihtara iz Teniskog kluba ''Vinkovci sa 6:1; 6:0.U drugom polufinalu Nikola Piper iz Teniskog kluba ''Ponikve'' Zagreb pobijedio Mateja Dodiga iz Teniskog kluba ''Olimpija'' Osijek sa 6:3, 2:6, 6:2.U finalu turnira gledali smo neizvjestan susret između Marka Inđića i Nikola Papera, no boljom igrom kad je bilo najpotrebnije slavio je Marko Inđić sa 6:7(0), 6:4, 6:1 i osvojio turnir u kategoriji juniora.

Vrhovni sudac turnira bio Vlado Vergaš, dok je ulogu voditelja turnira uspješno obavio Goran Puškarić.

Read 1361 times Last modified on Wednesday, 15 March 2017 18:31