Print this page
Sunday, 27 August 2017 09:48

Humanitarni teniski turnir u znak sjećanja na Ivana Knezovića okupio 137 sudionika

VINKOVCI- Na terenima Teniskog kluba ''Vinkovci'' u organizaciji prijatelja iz treće lige parova odigran je peti humanitarni teniski turnir u znak sjećanja na Ivana Knezovića koji je smrtno stradao u prometnoj nesreći, a ove godine turnir je bio naslovljen ''Za Maru''.
 
 
Kako je ovo bio turnir u znak sjećanja na Ivana Knezovića, rezultat je bio u drugom planu, no ove godine je bilo 137 sudionika, a igralo se u četiri kategorije.
U finalu seniora Robert Marić iz Teniskog kluba ''Vinkovci'' pobijedio je Martina Kralja iz Teniskog kluba ''Zelina'' sa 6:2, 6:0.
 
Turnir veterana bio je podijeljen u dvije skupine tako je u ''A'' turniru u finalu Dino Alfeldi z Teniskog kluba ''Brod'' (Slavonski Brod) pobijedio Zorana Belića iz Teniskog kluba ''Vinkovci'' sa 7:6, 3:6, 11:9.
 
U  ''B'' turniru Valentin Kos iz Teniskog kluba ''Zelina'' pobijedio Damira Kolobarića iz Teniskog kluba ''Brod'' sa 6:2, 7:5.
U turniru parova imali smo zajedno veterane i seniore, a u finalu smo gledali odličan susret između parova Ivan Ergotić/Davor Marković i para Marinko Ljoljo /Ivica Beljo  oba para iz Teniskog kluba ''Vinkovci''. Na kraju je pobijedio par Ivan Ergotić/Davor Marković sa 6:4, 6:3.
 
Na kraju ovog turnira skupljeno je 13.800 kuna koje su na zatvaranju turnira predane kćerki Mari Knezović, pokojnog Ivana Knezovića, a prigodnim riječima na zatvaranju ovog turnira obratila se majka Ivana Knezovića , prof. Jela Knezović koja se zahvalila njegovim prijateljima na organizaciji turnira.
 
Read 707 times Last modified on Sunday, 27 August 2017 10:15