Print this page
Monday, 04 September 2017 08:19

Preko 120 sudionika na 37.Festivalu tenisa za dame i gospodu

VINKOVCI-Na terenima Teniskog kluba ''Vinkovci'' podjelom nagrada najuspješnijima završen je ovogodišnji 37.Festival tenisa za dame i gospodu.

Turnir je ove godine imao 120 sudionika iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Hrvatske, a natjecali su se u pet kategorija: dame pojedinačno, dame parovi, do 35 godina gospoda, kategorija 35-50 godina gospoda, gospoda u kategoriji preko 50 godina, te mješoviti parovi.

  Turnir se igrao švicarskim sistemom bez ispadanja, gdje pobjednici nastavljaju turnir s pobjednicima, dok poraženi igraju s poraženima iz prethodnih kola.

U kategoriji do 35 godina gospoda prvo mjesto osvojio je Antun Rečić (Vinkovci), dok je drugi bio Kristian Ikić (Vinkovci).

 U kategoriji 35-50 prvi mjesto ponovo je osvojio Robert Marić (Vinkovci), dok su druga mjesta podijelili: Damir Šesto (Vinkovci), Igor Košćak (Donji Miholjac), Mario Žižaković ( TK ''Banjole''), Kajtez Žikica (TK ''Šamac'').

U kategoriji preko 50 godina prvo mjesto osvojio je Konstantin Popović (Podgorica),dok su druga mjesta podijelili: Janko Brač (Vukovar), Zvonko Usanović  (TK ''Kotor'') i Damir Vidović (Zagreb)

U kategoriji dama u pojedinačnoj konkurenciji prvo mjesto osvojila je Jelena Lukić (Zagreb), dok je druga bila Stela Kosović (Herceg Novi).

 U turniru parova za dame bilo je iznimno zanimljivo, a veliki broj gledatelja pratio je sve susrete parova dama.Prvo mjesto su osvojile Jelena Lukić  (TK ''Princ'' Zagreb) i Adrijana Peša (Vinkovci), dok su druge bile Slađana Dabro i Snježana Franić (obje Vinkovci)

U turniru mješovitih parova prvo mjesto osvojio je par Boris Obradović i Stela Kosović (oboje TK Herceg Novi), dok su drugo mjesto osvojili Jasna Matijević (Vinkovci) i Rafo Mikulić (Grude). 

Voditelji turnira su bili Antun Rečić i Marinko Ljoljo, dok su nagrade najuspješnijima podijelili Goran Puškarić, tajnik turnira i predsjednik Teniskog kluba ''Vinkovci'' Petar Šimić koji je zaželio dobrodošlicu svim sudionicama i sudionicima turnira, dok je turnir svečano otvorio Ivan Bosančić, vinkovački gradonačelnik.

Read 884 times