Print this page
Monday, 18 September 2017 08:34

Karlo Brkić prvak Slavonije i Baranje do 10 godina

VINKOVCI-Na terenima TK Požega održan je regionalni masters Slavonije i Baranje u konkurenciji djevojčica i dječaka starosti do 10 godina. 
 
Na mastersu je nastupilo najboljih 16 igračica i 16 igrača. Pravo nastupa sudionici su ostvarili temeljem rezultata na turnirima iz kategorije 10 godina koji su održavani tijekom ove godine.
 
Od tenisača TK Vinkovci na mastersu su nastupili Karlo Brkić, Jure Vajcl i Emanuel Mičić, dok su od tenisačica nastupile Nina Marić, Klara Ančić, Vlatka Olij i Lara Rajković.
 
U konkurenciji djevojčica Nina Marić je u polufinalu pobijedila Anju Belvanović, TK Đakovo  rezultatom 4/1 4/2, dok je u finalu poražena od Ivone Riđan iz TK Slavonski Brod rezultatom 4/1 4/1. Nina je ovim rezultatom osvojila 2. mjesto u regiji Slavonija i Baranja i time postala viceprvakinja regije.
 
U konkurenciji dječaka Karlo Brkić je u polufinalu igrao protiv Emanuela Puhanića iz TK Našice i pobijedio ga rezultatom 4/0 4/0. U drugom polufinalu igrali su Fran Jelić, TK Slavonski Brod i Ino Horvat, TK Požega. Bolji je bio Fran Jelić i rezultatom 4/2 4/2 plasirao se u finale.
 
U finalnom meču Karlo Brkić je nadoknadivši zaostatke od 0/2 u oba seta, pobijedio Frana Jelića ukupnim rezultatom 4/2 4/2 i tako postao prvak Slavonije i Baranje u kategoriji 10 godina za 2017. godinu.
 
Read 649 times