Print this page
Tuesday, 19 September 2017 12:42

Veliki uspjeh tenisačica i tenisača TK ''Vinkovci'' na turniru do 12 godina u Đakovu

VINKOVCI-Na terenima Teniskog kluba ''Đakovo'' odigran je turnir iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza za dječake i djevojčice do 12 godina.

U prvom polufinalu kod dječaka Tin Petričević (TK ''Vinkovci'') pobijedio je Leona Mićića (TK ''Vinkovci) sa 6:2, 6:3.U drugom polufinalu Ilija Kopić (TK''Vinkovci'') pobijedio je Marka Lukića (TK ''Požega'') sa 6:3, 6:3.U finalu turnira Ilija Kopić (TK''Vinkovci'') pobijedio je Tina Petričevića (TK ''Vinkovci'') sa 6:0, 6:0 i osvojio turnir za dječake do 12 godina.

U turniru parova u finalu su igrali Tin Petričević i Roko Zrilić (oba TK ''Vinkovci'') protiv kombinacije Ino Horvat (TK ''Požega'') i Ilija Kopić (TK ''Vinkovci''), te je na kraju pobijedila kombinacija Petričević /Zrilić sa 6:1, 6:3.

U prvom polufinalu kod djevojčica Elena Rimac (TK ''Vinkovci ) pobijedila je Loru Šupuković (TK ''Vinkovci) sa 5:7, 6:1, 6:4, da bi u drugom polufinalu Sara Barbarić ( TK ''Slavonija-Žito'' Osijek'') sa 6:0, 6:0 nadigrala Andreu Trošelj (TK ''Našice''). U finalu turnira Elena Rimac (TK ''Vinkovci ) pobijedila je Saru Barbarić ( TK ''Slavonija-Žito'' Osijek'') sa 6:4, 6:2 i osvojila turnira u kategoriji djevojčica do 12 godina.

U finalu parova djevojčica igrale su Sara Barbarić ( TK ''Slavonija-Žito'' Osijek'') i Elena Rimac (TK ''Vinkovci ) protiv para Eva Premužić/Jana Tomić (obje TK ''Đakovo''). Kombinacija Barbarić /Rimac bila je bolja, te je na kraju pobijedila sa 6:2, 7:6 i osvojila turnir parova.

Na kraju recimo da je vrhovni sudac turnira bio Vlado Vergaš iz Vinkovaca.

Read 586 times