Print this page
Monday, 25 September 2017 17:49

Goran Kolak, Marko Vuković i par Grgić /Papić pobjednici ''Nostalgija Cup 2017.''

VINKOVCI-Na terenima Teniskog kluba ''Vinkovci'' održan je tradicionalni ''Nostalgija Cup'' za gospodu koji je okupio preko 50 sudionika.

U prvom polufinalu pojedinačnog dijela turnira gledali smo odličan susret a igrali su Krunoslav Senčić i Pavo Ceković. Senčić je odigrao najbolje kad je trebalo, te je sa 7:5, 6:4 pobijedio i plasirao se u finale turnira. U drugom polufinalu pojedinačnog dijela turnira također se vodila velika borba između Tomislava Rupčića i Gorana Kolaka, no Kolak je na kraju pobijedio sa 7:5, 6:3.

Finale turnira između Gorana Kolaka i Krunoslava Senčića ponudilo je pravu poslasticu, odnosno odigran je najljepši susret cijelog turnira u kojem je Goran Kolak pobijedio sa 2:6, 6:4, 10:6.

Utješni turnir osvojio je Marko Vuković koji je sa 6:4, 7:5 nadigrao Domagoja Bubala u finalu turnira, dok su turnir parova osvojili Boris Papić i Željko Grgić.

Nagrade najuspješnijima podijeli su Velimir Marojević, vlasnik ugostiteljskog objekta ''Nostagija'' i Marinko Ljoljo, voditelj turnira.

Read 612 times