Print this page
Monday, 23 October 2017 09:12

Petra Olij pobjednica, Tin Petričević drugi, Elena Rimac, Roko Zrilić i Leon Mičić treći na turniru u Vinkovcima

VINKOVCI-Na terenima Teniskog kluba ''Vinkovci'' odigran je Dvoranski teniski turnir do 12 godina iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza.

U prvom polufinalu kod djevojčica igrale su Sara Barbarić iz Teniskog kluba ''Slavonija-Žito'' i Lorena Tomić iz Teniskog kluba ''Mladost'' Zagreb, a u neizvjesnom susrretu pobijedila je Sara Barbarić sa 4:6, 6:4,  6:3. U drugom polufinalu vidjeli smo susret dvije klupske igračice, ai grale su Petra Olij i Elena Rimac, obje iz Teniskog kluba ''Vinkovci''.U odličnom finalu Petra Olij je pokazala svu svoju kvalitetu, te na kraju pobijedila sa 6:2, 6:0.

U prvom polufinalu kod dječaka Fran Kuna iz Teniskog kluba ''Osijek'' pobijedio je Leona Mičića iz Teniskog kluba ''Vinkovci'' sa 6:2, 6:0, dok smo u drugom polufinalu vidjeli odličan susret između Tina Petričevića i Roka Zrilić u kojem je na kraju pobijedio Tin Petričević sa 4:6, 6:3, 6:3. U finalu su igrali Fran Kuna iz Teniskog kluba ''Osijek'' i Tina Petričevića iz Teniskog kluba ''Vinkovci'', a na kraju je pobijedio Fran Kuna sa 6:0, 6:2.

Na kraju recimo da je ovo bio uspješan turnir za članove Teniskog kluba Vinkovci jer je Petra Olij osvojila prvo mjesto, Tin Petričević drugo mjesto, dok su treća mjesta osvojili Leon Mičić, Elena Rimac i Roko Zrilić.

Nagrade najuspješnijima podijelio je vrhovni sudac turnira Vlado Vergaš i voditelj turnira Goran Puškarić.

Read 551 times