Print this page
Sunday, 19 November 2017 13:24

Mario Brkić novi predsjednik Teniskog kluba ''Vinkovci''

VINKOVCI- U prostorijama Teniskog kluba ''Vinkovci'' održana je izborno-izvještajna Skupština kluba, na kojoj su izabrana nova radna tijela kluba i donesen plan rada za sljedeću godinu, kao i godine u mandatu novog predsjednika kluba.

Petar Šimić, dosadašnji predsjednik kluba zahvalio se svim članovima kluba za protekle četiri godine i kako je rekao bilo mu je čast biti predsjednik Teniskog kluba ''Vinkovci'', kluba u kojem su bili dobri sportski rezultati kroz četiri godine njegovog mandata predsjednika.

U izbornom dijelu Skupštine za predsjednika kluba u četverogodišnjem mandatu izabran je Mario Brkić, dok su u Upravni odbor kluba ušli ispred Grada Vinkovaca: Domagoj Bubalo, Vjekoslav Rimac, Mario Jurić, Petar Šimić, Mario Brkić, Zrinka Grgljanić Đaković, dok su glasovanjem na Skupštini kluba u Upravni odbor ušli: Vlado Vergaš, Damir Čalić, Igor Balaš, Velimir Marojević i Ivan Ergotić.

Mario Brkić izbran je jednoglasno za predsjednika Teniskog kluba ''Vinkovci'', te je nakon izbora, između ostalog rekao:

-Ovo mi je velika čast, a ujedno i velika odgovornost, te se zahvaljujem na izboru mene za predsjednika kluba. U dosadašnjem radu vodio sam se načelima kojima bi se svaki čovjek posebno na ovoj funkciji, trebao držati, a to su: iskrenost, poštenje, odgovornost, dobra vjera i dobra namjera. Uveo bih novinu, a to je timove, odnosno radne skupine koje bi se bavili jednim uskim područjem rada, te da o tome donesu pismeno izvješće o svom radu. U jednoj sinergiji sa članovima kluba radit ću na boljitku rada kluba u svom mandatu. Ono što je sigurno dobro i što ćemo nastaviti i mom mandatu je rad rekreacijskog rada kluba, treba pronaći način kako dodatno privući nove članove kluba. Kad je riječ o djeci, imat ćemo poseban tim koji će se brinuti o radu s djecom, gdje će biti uključeni i treneri kluba. Puno je novina i želja, no smatram da uvijek možemo i moramo bolje, te mi je na kraju želja da imamo što više turnira u klubu kao i prijateljskih susreta između klubova, rekao je Mario Brkić, novi predsjednik Teniskog kluba ''Vinkovci''.

U novom sazivu Nadzornog odbora su: Verica Kataj, Dinko Bosančić i Ozren Koščić, dok Arbitražno vijeće čine: Vladimir Vulić, Josip Petrinović, Krunoslav Taner, Branko Matijević i Ivan Iličić.

Na kraju recimo da su izabrani počasni članovi kluba, tako su uz dosadašnje počasne članove kluba: Sida Grujić (od 1980.g.), Albert Homayer (od 1980. g.), Albert Špicer (od 1980. g.), Ljubinko Skakić-Jole (od 1980.g.), Herman Vukušić (od 1980.g.), Marica Crnadak (od 1982.g.), Tomislav Kovač (od 1983.g.), izabrani od 2017. godine: Zdenko Rečić, Nikola Mihaljević, Josip Dolanski, Ivan Turda i Vladimir Stričević, kao i posthumno : Nikola Bagarić i Zvonimir Nikolić

Read 713 times